dissabte, 30 de juliol del 2011

"LA VUELTA AL MUNDO", JULIOL: TRESORS A LA CIUTAT

Aquest estiu ens hem afegit al grup " a vuelta al mundo" on cada mes es dona un tema per fotografiar i compartir amb altres persones. A partir d'ara hi anireu trobant les fotografies en el bloc.
Durant el mes de juliol el tema ha estat força ampli, perquè s'havien de trobar un total de 12 tresors dins la ciutat. Aquests són només alguns d'ells:

4 comentaris:

  1. Hola Belén! Has sigut la guanyadora del nostre sorteig a Pinta la lluna! T'espera un dels nostres bols fets de paper. Desitjem que t'agradin.
    Felicitats!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Ah! i m'agrada molt la última foto, la de la vespa.
    Petons!

    ResponElimina
  3. Belén m'agrada fotografiar tot i que no en se gaire. M'agradaria molt tenir més informació d'aquest grup "Yo doy la vuelta al mundo"

    ResponElimina
  4. A la columna de la dreta del bloc hi trobaràs un enllaç amb tota la informació (un dibuix d'una càmara de fotos). El grup el porta una noia que és fotògrafa i que a més ofereix cursos de fotografia per internet, jo el vaig fer i está molt bé per començar.
    Petons!

    ResponElimina

BLOC ESCOLA DAINA-ISARD

Per falta de temps, deixaré de fer entrades en aquest bloc de manera temporal .  Podeu seguir gaudint dels nostres treballs en el bloc d'...