diumenge, 18 de març del 2012

EL NOSTRE COS ÉS SIMÈTRIC!

Els nens i nenes de 5 anys estan desenvolupant tot un projecte sobre el cos humà, per això a plàstica hem parlat de la simetria i els infants han hagut de completar una figura humana, prenent com a model un dels seus costats.

Ha costat un mica, perquè requeria molta observació i molta paciència, però estic contenta amb els resultats, tant, que per acabar l'activitat hem repartit papers de colors (extrets de catàlegs vells d'una botiga de pintures) i els nens i nenes han vestit els seus personatges.

Aquí en teniu uns quants:







2 comentaris:

  1. Per ser nens de P5 trobo que ho han fet molt bé. Jo també estic treballant la simetria amb nens de P5, però només ens hem centrat en la cara i a alguns els costa bastant. Han dibuixat la meitat de la cara a partir de mitja fotografia i després han unit mitja fotografia de la seva cara amb una meitat d'algun company amb qui creuen que més s'assemblen. Les noves composicions obtingudes han quedat molt divertides.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Hola! Sóc na Laura Cuenca de sesmevesfeinetes.blogspot.com Acab de descobrir el teu blog i m'ha encantat! Enhorabona* Doncs, res, ja tens una seguidora més!
    Laura

    ResponElimina

BLOC ESCOLA DAINA-ISARD

Per falta de temps, deixaré de fer entrades en aquest bloc de manera temporal .  Podeu seguir gaudint dels nostres treballs en el bloc d'...