diumenge, 1 de juliol del 2012

PER COMENÇAR LES VACANCES...




Ja s'ha acabat el curs, però el dia a dia als blocs va molt més enllà i no paren ni un moment!

Tot començant aquestes vacances m'he trobat amb uns regalets d'allò més dolços... el premi "Versatile blogger" que ens arriba des dels blocs "Plastiquem" i "Un polsim de sal", i el premi "Liebster Blog" (Bloc Preferit) des de "Fer de Mestres".

A tots tres moltíssimes gràcies per enrecordar-vos de nosaltres, sempre és un plaer inspirar la feina d'altres professionals!

Aprofito per recomanar a tothom aquests tres blocs que a mi també em serveixen d'inspiració i us en deixo uns altres que espero us agradin:

http://petitsgransartistes.blogspot.com.es/
http://useyourcolouredpencils.blogspot.com.es/
http://reciclandoenlaescuela.blogspot.com.es/

3 comentaris:

  1. Doncs les vacances continuen plenes de premis! Si pases pel meu bolc n'hi trobaràs un altra. Espero que t'agradi!
    Un petó!

    ResponElimina
  2. Jo també vull compartir amb tu un detallet, es tracta de celebrar el dia de l'amistat entre blocaires. Si passes pel meu bloc el trobaràs. Una forta abraçada i cuida't que ja ha de faltar poquet, oi?

    ResponElimina
  3. Me han gustado mucho tus ideas, yo también he estado unos cursos de profesora de plástica en infantil, aunque ahora estoy de tutora. Te invito a visitar mis blogs por si te sirve alguna idea:
    http://infantilmontesanjulian.blogspot.com.es/
    http://lascosasdeinfantil.blogspot.com.es/
    Un saludo

    ResponElimina

BLOC ESCOLA DAINA-ISARD

Per falta de temps, deixaré de fer entrades en aquest bloc de manera temporal .  Podeu seguir gaudint dels nostres treballs en el bloc d'...