diumenge, 16 de febrer del 2014

HI HAVIA UNA VEGADA...

Per decorar les portes de les classes i fer així més maco el pati d'EI, ens hem inventat una història que parla d'un ocellet que volia conèixer la neu. Els nens i nenes de 3 i 4 anys ens han ajudat a representar-lo amb diverses escenes. El conte diu així:

L'ocellet i el ninot de neu
Hi havia una vegada un ocellet que somniava amb veure la neu.
Un dia, quan ja començava a fer fred, tots els seus amics ocellets van marxar cap a terres més caloroses i ell va decidir quedar-se allà i esperar l'arribada de la neu.
De cop i volta, van començar a caure flocs del cel i l'ocellet va estar molt i molt content perquè per fi veia la neu! En va caure tanta que fins i tot va poder fer una bola per jugar a pilota. L'ocellet però, no era del tot feliç perquè no tenia ningú amb qui jugar. Llavors va tenir una idea, construiria un ninot perquè fos el seu amic.

A les portes de les classes els Sols i les Estrelles han pintat l'ocellet mentre construïa el ninot. Primer una bola gegant, després el cap, els ulls, la boca i una pastanaga per fer de nas. Uns botons, una bufanda i un barret perquè no passi fred.
I així finalment l'ocellet va tenir un nou amic amb qui jugar.









1 comentari:

BLOC ESCOLA DAINA-ISARD

Per falta de temps, deixaré de fer entrades en aquest bloc de manera temporal .  Podeu seguir gaudint dels nostres treballs en el bloc d'...